Pentru a-şi consolida și accelera strategia de conectare și scalare, Trimble, companie de tehnologie industrială cu sediul în Westminster (SUA), achiziţionează platforma de management al transportului Transporeon, cu sediul în Ulm (Germania), pentru 1,88 miliarde de euro.

Transporeon, o platformă software de management al transportului bazată pe cloud, condusă de Stephan Sieber, este vândută către Trimble pentru 1,88 miliarde EUR. Platforma software Transporeon oferă aplicații modulare pentru o rețea globală pentru 145.000 de transportatori și 1.400 de expeditori și destinatari de mărfuri. Trimble, condus de Rob Painter, achiziționează Transporeon de la Hg, un important investitor în software și servicii, actual acționar majoritar al companiei.

La începutul lunii noiembrie, Transporeon a fost scos la vânzare în cadrul unei licitații. Prețul de cumpărare în numerar de 1,88 miliarde de euro este de așteptat să fie finanțat printr-o combinație de numerar disponibil și noi împrumuturi. Tranzacția este prevăzută să se încheie în prima jumătate a anului 2023.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare