TSB Cargo System a început operațiunile pe pista de testare lungă de 860 de metri din Sengenthal. Cu tehnologia de suspensie magnetică deosebit de silențioasă și eficientă, sistemul de transport complet automatizat Bögl (TSB) care pare că levitează oferă o alternativă de economisire a spațiului și de emisii reduse la transportul rutier în transportul de marfă. Cu un ciclu de 20 de secunde, pot fi transportate complet electric până la 180 de containere pe oră, la viteze de până la 150 de kilometri pe oră.

La Hamburg, s-a construit un traseu demonstrativ de 120 de metri lungime, pregătit pentru Congresul Mondial ITS din acest an. Astfel, în perioada 11-15 octombrie, vizitatorii pot experimenta transbordarea de la camion la TSB Cargo și funcționarea sa pe traseul demonstrativ Steinwerder Cruise Center, care va constitui baza pentru aplicații reale în sectorul logistic.

TSB Cargo System poate fi utilizat în distribuția mărfurilor între hub-uri logistice foarte frecventate, cum ar fi terminalele portuare sau în conexiunea interioară dintre porturi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut