Dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP a încheiat un parteneriat pe următorii 5 ani cu Tuborg România. CTP va amenaja în CTPark Bucharest North, proiect amplasat în zona Ștefănești, un depozit dedicat de 10.300 m2 care va fi personalizat pentru a răspunde nevoilor clientului.

Tuborg România își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a putea asigura o creștere și o eficientizare operațională a procesului de distribuție din București și din țară. Noul depozit va deveni operațional în ianuarie 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele alcoolice și non-alcoolice din portofoliul companiei. „Mă bucură să văd cum CTPark Bucharest North se dezvoltă și diversifică în același timp. În mai puțin de un an, am reușit să închiriem 85% din prima clădire, iar acum avem deja cereri pentru următoarea. Tuborg a ales acum CTPark Bucharest North pentru a-și extinde spațiile logistice din care asigură distribuția în toată țara”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Bogdan Costea, VP Logistic Tuborg România, declară: „Am ales parcul CTP din Ștefănești pentru extinderea capacităţii de depozitare și crearea unui centru logistic, deoarece ne oferă un spațiu special amenajat nevoilor noastre, acces facil la principalele rute de transport către întreaga țară și, nu în ultimul rând, pentru că este poziționat  în proximitatea fabricii Tuborg.”

Tranzacția de închiriere pentru cei 10.300 m2 a fost intermediată de Cushman&Wakefield Echinox.

CTPark Bucharest North, situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 de hectare, fiind dezvoltat în urma unei investiții inițiale de 65 de milioane de euro.  În București, CTP deține 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut