Ca urmare a lucrărilor ample de întreținere și reparații, tunelul Mont Blanc va rămâne închis traficului până pe 18 decembrie, ora 22:00. Plăcile de podea din secțiunea mijlocie a tunelului lung de 12 km, dar şi sistemul de ventilație, urmează să fie înlocuite.

După cum remarcă Verkehrs Rundschau, media de aproximativ 3.600 de mașini și 1.700 de camioane care circulau zilnic prin Tunelul Mont Blanc tebuie să aleagă alte rute în săptămânile următoare. Este de așteptat o încărcare suplimentară în special pentru tunelul Fréjus – o altă legătură importantă între Franța și Italia, care a preluat deja volum suplimentar de trafic ca urmare a faptului că linia de cale ferată de acolo este încă închisă din cauza unei alunecări de teren în Valea Susa.

Pentru a ușura măcar puțin din încărcătura pe A32 între Torino și Bardonecchia și pe centura ocolitoare din Torino, prefectura din Torino a decis într-o ședință de urgență ca toate lucrările de construcție a autostrăzii și a centurii ocolitoare să fie oprite până la începutul lui 2024. În cazul închiderii parțiale sau totale a A32 între Torino și Bardonecchia, traficul ar trebui redirecționat pe cele două şosele federale care traversează Valea Susa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut