După cum relatează Lojiport, directorul de comunicare al Cabinetului Prezidenţial, Fahrettin Altun, a anunțat că majorările de prețuri la poduri și autostrăzi au fost amânate. În plus, plata suplimentară achitată pe 25 octombrie va fi rambursată.

„Reglementarea taxelor de autostrăzi și poduri din 25 octombrie a fost amânată pentru ianuarie 2024, după instrucțiunile președintelui, Recep Tayyip Erdoğan. Diferența de taxe de drum încasată azi, 25 octombrie, va fi rambursată cetățenilor”, a anunţat Fahrettin Altun pe contul său de socializare.

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan anunțase la începutul anului că nu va exista o scumpire a autostrăzilor și podurilor în 2023. „Vă împărtășim decizia de a nu crește taxele de autostrăzi și poduri în 2023, aplicând principiul de a da înapoi națiunii ceea ce am primit de la națiune”, spusese acesta.

Direcția Generală a Autostrăzilor a anunțat însă că majorarea a fost făcută.

Începând cu 25 octombrie, taxele de drum din Tunelul Eurasia au crescut de la 53 TL la 80 TL pentru mașini, de la 79,50 TL la 120 TL pentru microbuze și de la 10,35 TL la 31,20 TL pentru motociclete.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut