Dunapack Packaging, care activează în proiectarea, producția și vânzarea de materiale de ambalare celulozice turnate 100% ecologice și reciclabile, a decis să continue cooperarea cu CEVA Logistics.

Dunapack Packaging, care proiectează și produce materiale de ambalare pentru sectoarele de ouă și fructe și legume, precum și pentru electrocasnice, materiale electronice, textile, băuturi și auto, va face expedierea din fabricile din Çorlu, Adana și Eskişehir cu CEVA Logistics.

Potrivit Lojiport, CEVA va efectua 601 de curse de la fabrica Adana, 1.316 de la fabrica Çorlu și 1.369 de la fabrica Eskişehir în fiecare lună pentru Dunapack Packaging. În total, CEVA va transporta 19.000 de tone de carton ondulat de la Dunapack Packaging în decurs de un an.

„Vom efectua 1.200 de curse pe zi în Turcia. Am extins în 2023 cooperarea cu Dunapack Packaging, pe care am început-o în 2022, și am decis să o continuăm şi în 2024. Parteneriatul cu Dunapack Packaging, care urmează o politică ecologică și fabrică produse 100% ecologice și reciclabile, devine mai puternic”, a spus vicepreședintele pentru dezvoltare și vânzări CEVA Logistics, Murat Karadağ.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut