Turcia își propune să-și crească exporturile în regiune prin crearea unei rețele logistice puternice, scrie Lojiport. Exportatorii turci vor avea posibilitatea să folosească 19 depozite mobile și 2 depozite principale pentru a-şi optimiza costurile și timpii pe piața din SUA.

Datorită acestor depozite, exportatorii vor realiza o economie de 20% ca timp şi costuri, ceea ce va garanta că exportatorii turci vor expedia în siguranţă produsele pe piața din SUA.

Pe lângă principalele depozite din Chicago și New Jersey, depozitele mobile care urmează să fie înființate vor oferi posibilitatea asigurării unui flux logistic continuu pentru exportatorii turci pe întreg teritoriul american.

Acest sistem de stocare a apărut ca urmare a unui efort de a crește eficiența Turciei pe piețele îndepărtate. Prin utilizarea sistemelor combinate de transport, produsele vor ajunge rapid la cumpărătorii de pe piață. Consumatorii finali le vor primi în medie după 24 – 48 de ore, fiind transportate cu diferite vehicule în funcție de densitatea transportului.

Utilizarea depozitelor mobile va oferi exportatorilor turci avantajul de a efectua operațiuni de depozitare, încărcare și descărcare dintr-un singur punct.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut