Cea mai mare platformă logistică online din Turcia, KargomKolay, a semnat un acord de cooperare pe termen lung cu Heyworld, filiala logistică transfrontalieră de e-commerce a Lufthansa Cargo. Ambele își propun să creeze o structură dinamică, orientată spre satisfacție și competitivitate în sector, prin combinarea forțelor. Pe termen scurt, livrările vor fi efectuate numai în Germania și SUA, cu perspectiva unei extinderi ulterioare.

„Heyworld, utilizând capacitatea flotei și rețelele de distribuție Lufthansa Cargo, desfășoară activități susţinute în distribuția comerțului electronic. Cu marca noastră KargomKolay, transferăm aceste avantaje ale partenerilor noștri către companiile de e-commerce domestice, reducând astfel costurile de transport, și contribuind serios la exportul electronic”, a declarat Önder Türker, președintele DRN Logistics, compania-mamă a KargomKolay.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut