Cea mai mare platformă logistică online din Turcia, KargomKolay, a semnat un acord de cooperare pe termen lung cu Heyworld, filiala logistică transfrontalieră de e-commerce a Lufthansa Cargo. Ambele își propun să creeze o structură dinamică, orientată spre satisfacție și competitivitate în sector, prin combinarea forțelor. Pe termen scurt, livrările vor fi efectuate numai în Germania și SUA, cu perspectiva unei extinderi ulterioare.

„Heyworld, utilizând capacitatea flotei și rețelele de distribuție Lufthansa Cargo, desfășoară activități susţinute în distribuția comerțului electronic. Cu marca noastră KargomKolay, transferăm aceste avantaje ale partenerilor noștri către companiile de e-commerce domestice, reducând astfel costurile de transport, și contribuind serios la exportul electronic”, a declarat Önder Türker, președintele DRN Logistics, compania-mamă a KargomKolay.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare