TX Logistik AG își extinde în continuare conexiunea intermodală între Leipzig și Verona. Începând cu 5 aprilie, compania de logistică feroviară, parte a Grupului Mercitalia (Gruppo FS Italiane), operează opt călătorii dus-întors pe săptămână, în loc de cele șase anterioare, între cele două metropole. Motivul expansiunii este cererea mare actuală a pieței pentru transportul feroviar.

Punctul de plecare/destinație din Leipzig este terminalul DUSS. În Italia este deservit terminalul Sommacampagna-Sona, situat la vest de Verona. Un tren poate transporta până la 34 de unități de încărcare – inclusiv containere pentru mărfuri vrac și cisterne, precum și cutii mobile și semiremorci.

Sunt transportate mărfuri de toate felurile, inclusiv piese pentru vehicule, materiale reciclabile, produse reciclate și chimice și bunuri de larg consum.

Dincolo de extinderea actuală a serviciului, cererea clienților TX pentru transport intermodal continuă. Prin urmare, frecvența trenurilor dintre Leipzig și Verona va crește în continuare în viitor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare