TX Logistik AG își extinde în continuare conexiunile intermodale dintre Germania și Italia. Începând cu 22 februarie, compania de logistică feroviară, parte a Grupului Mercitalia, va extinde numărul de călătorii săptămânale dus-întors între Rostock și Verona de la 4 la 6, răspunzând astfel cererii crescute pentru transportul cu remorci pe calea ferată.

În primele câteva săptămâni ale anului, TX Logistik a crescut deja numărul de trenuri către Italia pe alte rute. Legătura dintre Leipzig și Sommacampagna-Sona, la aproximativ zece kilometri vest de Verona, a fost întărită cu încă două călătorii dus-întors (de la 80 la 10 pe săptămână).

Trenuri intermodale suplimentare circulă, de asemenea, din Lübeck către nordul Italiei. Între Poarta Feroviară Baltică din orașul Hanseatic și terminalul Quadrante Europa din Verona, TX a adăugat o a opta călătorie tur-retur.

Pentru a doua conexiune dintre Lübeck şi regiunea metropolitană Milano, numărul călătoriilor dus-întors a crescut cu două până la patru. Terminalul din Segrate va fi acum deservit în locul lui Melzo. Terminalul este și mai aproape de metropola Milano și de zonele industriale Bergamo și Brescia. În plus, acolo pot fi utilizate și numeroase conexiuni Mercitalia către alte destinații din rețeaua feroviară italiană, de exemplu către Roma, Napoli și Sicilia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut