TX Logistik își extinde serviciile de transport feroviar intermodal de marfă între Lübeck (Germania) și Verona (Italia). În acest scop, compania de logistică feroviară, care face parte din Mercitalia Logistics, a adăugat o nouă conexiune la orarul său. De la începutul lui ianuarie, TX Logistik are două curse pe săptămână de la terminalul CTL din Lübeck până la terminalul Quadrante Europa în Verona și înapoi.

Noul serviciu va fi operat în sistem de tren deschis, cu o capacitate de până la32 de unităţi de încărcare. Principalul client este compania de expediții Bode, cu sediul în Lübeck. Majoritatea mărfurilor transportate sunt semiremorci, NiKRASA, containere și cisterne. Pe un tren se potrivesc până la 32 de unități de încărcare. Zilele de încărcare în Lübeck sunt marți și sâmbătă, iar în Verona sâmbăta și joi. Ruta de aproximativ 1.240 km prin München, Kufstein și Brenner este parcursă în circa 24 h.

Tot la începutul anului, TX Logistik a crescut de la 4 la 6 numărul de călătorii dus-întors între Lübeck și Segrate în regiunea metropolitană Milano. Motivul frecvenței mai mari este cererea crescută. Pe lângă plecările existente de marți, miercuri, vineri și duminică din Lübeck și luni, marți, joi și

vineri din Segrate, TX Logistik a adăugat plecări luni și joi din Lübeck și miercuri și sâmbătă din Segrate. Trenurile, cu o capacitate de 32 de unități de încărcare, circulă între terminalul BRG din Lübeck și terminalul Milano Segrate.

TX Logistik este responsabil pentru tracțiunea pe ruta dintre Lübeck și Verona, precum și pe ruta dintre Lübeck și Segrate, folosind proprii mecanici de tren și locomotive moderne.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut