TX Logistik AG a lansat noi conexiuni hinterland între Wilhelmshaven și sudul Germaniei. De la mijlocul lunii ianuarie, compania de logistică feroviară, care face parte din Mercitalia Logistics, efectuează o călătorie dus-întors pe săptămână între portul Jade-Weser și terminalele feroviare din Nürnberg și Kornwestheim.

Ambele rute sunt operate direct și sunt oferite prin intermediul platformei de producție boxXpress. Destinația din Nürnberg este terminalul de containere Tricon și Kornwestheim Duss Kombiterminal, care acționează ca un hub pentru zona Stuttgart/Ludwigsburg.

Cu noile conexiuni, TX Logistik nu oferă doar clienților săi capacitate suplimentară pentru transportul containerelor pe calea ferată. Integrarea portului Jade-Weser Wilhelmshaven în rețea este, în același timp, un pas important pentru ca TX să beneficieze de creșterea în continuare a volumului, prognozată în portul Jade-Weser. Fiind singurul port de mare adâncime al Germaniei, Wilhelmshaven este din ce în ce mai mult destinația navelor portcontainer din ce în ce mai mari și este deja deservit de opt companii de transport maritim pe o bază programată.

Pe baza acestei dezvoltări, TX plănuiește să adauge mai multe conexiuni între Wilhelmshaven și terminalele din hinterland pe calea ferată în prima jumătate a acestui an.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut