TX Logistik AG, parte a Mercitalia Logistics (FS Italiane Group), își va prezenta rețeaua europeană la Logitrans, Istanbul, subliniind astfel importanța mare a pieței de transport din Turcia pentru compania de logistică feroviară, în ciuda condițiilor geopolitice și economice actuale, în general dificile.

TX Logistik a răspuns deja la atractivitatea tot mai mare a pieţei din sud-estul Europei și a integrat Turcia în rețeaua sa. Compania de logistică feroviară operează în prezent o conexiune intermodală între Istanbul și Curtici de trei ori pe săptămână în fiecare direcție, în cooperare cu un partener de tracțiune. În Curtici există o legătură feroviară intermodală care leagă terminalul Trade Trans de terminalul de containere CTS din Köln-Niehl. TX Logistik controlează întregul lanț de transport pe această rută. În prezent, există cinci călătorii dus-întors pe săptămână. În mod ideal, timpul de tranzit pentru întreaga rută între Köln și Istanbul este de șapte zile.

Sistemul de manipulare NiKRASA are, de asemenea, un rol important pentru piața turcă. În Turcia sunt în circulație în principal remorci care nu se pot rula cu macara, care pot fi încărcate pe șină rapid și ușor cu ajutorul NiKRASA.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut