Uber Freight a depășit 18 miliarde USD în serviciile gestionate de marfă la nivel mondial, cu o creștere majoră a operațiunilor sale europene. Succesul său pe continent se bazează în mare parte pe tehnologia sa inovatoare și pe rețeaua 4PL, a spus furnizorul de logistică.

Printre clienții Uber Freight se numără jucători importanți în producția de bunuri de uz casnic și de produse chimice, cum ar fi McBride și Kronos Worldwide. Compania îi ajută pe ambii clienți să creeze soluții fiabile și durabile, platforma sa permițându-le să utilizeze intrările de date pentru a optimiza operațiunile, precum și să stabilească obiective de emisii de CO2 și să urmărească economiile de carbon pe parcurs.

După cum relatează International Transport Journal, Uber Freight caută să beneficieze de logistica în creștere pe piața europeană și are încredere în capacitatea sa de a atinge obiectivul de 2 miliarde de euro FUM (Freight Under Management) în 2028.

FOTO: Uberfreight.com

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut