Guvernele Ucrainei și Slovaciei discută despre crearea de noi puncte de trecere a frontierei și potențiale eforturi comune pentru a crea o conexiune feroviară între Kiev și Kosice, folosind infrastructura de la gara Uzhgorod prin Slovacia, relatează Logist Today. Informația a fost publicată și pe portalul oficial al Cabinetului de Miniștri al Ucrainei.

În timpul unei călătorii de lucru la Bratislava, Iulia Sviridenko, prim-viceprim-ministrul Ucrainei a avut o întâlnire cu Peter Kmetz, viceprim-ministrul Republicii Slovac, unde au discutat despre implementarea mai multor proiecte de anvergură, inclusiv în domeniul infrastructurii.

„Lucrările pentru îmbunătățirea infrastructurii logistice și de transport dintre Slovacia și Ucraina vor contribui la o mai mare mobilitate a ucrainenilor, la ușurința deplasării în întreaga Europă și, de fapt, ne va consolida pașii către integrarea europeană. Astăzi am continuat dialogul constructiv la nivelul viceprim-miniștrilor privind aprofundarea cooperării practice în sfera economică și comercială, precum și accelerarea implementării proiectelor cheie de infrastructură”, a spus Iulia Sviridenko.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut