Potrivit unui mesaj transmis de Agenția de Stat pentru Reconstrucție și Dezvoltarea Infrastructurii din Ucraina, echipa Agenției de Recuperare și reprezentanți ai Serviciului Vamal de Stat s-au întâlnit cu Ambasadorul României în Ucraina, Alexandru Victor Micula, pentru a discuta progresele și planurile de dezvoltare a punctelor de control la frontiera comună, relatează Logist.Today.

Potrivit șefului Agenției ucrainene de Reconstrucție, Mustafa Nayem, punctele de control au devenit o zonă importantă din punct de vedere strategic pentru dezvoltarea și susținerea potențialului de export și import, şi, prin urmare, consolidarea capacității de transfer, reconstruirea punctelor de control și a infrastructurii din jurul lor reprezintă prioritatea agenției în 2024.

În prezent, la granița cu România, Agenția de Restaurare operează punctul de trecere a frontierei Solotvyno – Sighetu Marmaţiei și Porubne – Siret în regiunea Cernăuți.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre deschiderea de noi puncte de control la granița cu România. Discuțiile s-au purtat în timp ce fermierii români blocau circulația camioanelor în direcția trecerii frontierei Siret – Porubne și punctul de control Vicovul de Sus, situat vizavi de Krasnoilsk.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut