Comisia Europeană a aprobat controalele Regatului Unit pentru exportul de fructe și legume către Uniunea Europeană, deoarece acestea sunt conforme cu standardele lor de comercializare.

Potrivit Regulamentului de punere în aplicare 2021/1926 publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, de aceste controale se va ocupa Secretariatul de stat pentru Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale. În cazul Angliei și Țării Galilor, Inspectoratul de Marketing şi Horticultură va fi responsabil de aceste controale; în cazul Scoției, va fi Unitatea de horticultură și marketing a guvernului scoțian; iar în Irlanda de Nord, va fi Departamentul pentru Agricultură, Mediu și Afaceri Rurale.

Acest regulament, care va intra în vigoare la șapte zile de la publicare, modifică Anexa IV la Regulamentul de punere în aplicare 543/2011 și abrogă Regulamentul de punere în aplicare 2020/2102.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut