Agenția de standarde pentru șoferi și vehicule din Marea Britanie (DVSA) a raportat probleme cu un anumit model Smart Tacho 2, anunţă serviciul de presă al Asociației de transport rutier din Marea Britanie, RHA.

DVSA anunţă că unele tahografe Stoneridge SE5000 Transitional Smart 2 afișează și înregistrează incorect un mesaj de eroare. În special, „hardware sabotage” este afișat pe ecranele dispozitivului, iar evenimentul este înregistrat în tahograf.

„Am primit asigurări de la Stoneridge că această eroare nu afectează funcționarea tahografului. Acesta va continua să funcționeze corect chiar dacă este afișat mesajul. Operatorii de vehicule pot continua să utilizeze vehicule cu tahografe instalate pe ele. Experții DVSA pot verifica dacă tahograful funcționează corect. Nu se va lua nicio măsură când această problemă este identificată izolat”, precizează DVSA.

În acest moment, Stoneridge nu a lansat încă detalii privind remedierea.

Dacă apare un mesaj de eroare, DVSA recomandă șoferilor imprimarea manuală, astfel încât să o poată afișa în timpul verificărilor, dacă este necesar.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut