Livrările de produse se vor face din 20 de magazine din oraşe din Marea Britanie, inclusiv Edinburgh, Bradford, Portsmouth, Norwich, St Albans și Letchworth. Curierii Uber Eats vor livra produsele comandate prin serviciul Whoosh al retailerului.

Gigantul comerciant a fost dornic să profite de cererea de livrare rapidă care a crescut în timpul pandemiei. Ca urmare, Tesco și-a lansat serviciul Whoosh în mai 2021, iar acum acoperă 200 de magazine Express din Marea Britanie. Serviciul şi-a propus să livreze prin rețeaua de curieri Uber Eats a Uber alimente și băuturi în mai puțin de 60 de minute.

Multe supermarketuri Tesco Express s-au înscris pe platforme de livrare de alimente, inclusiv Uber Eats și Deliveroo, iar Tesco speră că parteneriatul va ajuta la atingerea obiectivului de a extinde serviciul la 600 de magazine până la sfârșitul anului, potrivit BBC. „Este clar că nevoile companiilor și ale consumatorilor au evoluat rapid în ultimii ani și această tendință se accelerează. Acest nou parteneriat va valorifica cele mai bune tehnologii Uber pentru a furniza super-rapid livrări ale produselor Tesco în Marea Britanie”, a declarat reprezentantul Uber Eats UK, Alex Troughton.

Taxele pentru livrări vor fi mai mari decât cele efectuate prin serviciul tradițional online oferit de Tesco.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare