Pe autostrada poloneză A4 a avut loc un accident care a implicat două camioane. Unul dintre acestea transporta deodorante, care, în urma impactului, au explodat, după cum arată portalul tulegnica.pl.
Pe 7 octombrie, în jurul orei 21:00, un camion care transporta deodorante s-a defectat la kilometrul 94 al autostrăzii A4 în direcția Legnica. Mașina avariată s-a oprit pe marginea drumului. După ceva timp, un alt camion s-a izbit de vehiculul oprit, rezultând explozia încărcăturii inflamabile. „Focul a fost atât de puternic încât toate piesele din plastic au ars până la o distanță de aproximativ 50 de metri. Camionul cu încărcătura a fost, de asemenea, complet ars. Acțiunile pompierilor care au ajuns la fața locului s-au redus doar la stingerea incendiului”, precizează Marcin Svenderski, șef adjunct al Direcției municipale a Serviciului de Stat pentru Pompieri din Legnica.
La operațiunea de stingere a incendiului au participat șase brigade de pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Potrivit lui Marcin Svenderski, ambii șoferi au ieşit singuri din maşini şi niciunul nu a necesitat asistență medicală.
Ziua următoare, salvatorii au continuat să lucreze câteva ore pentru a elimina consecințele accidentului de pe autostrada A4 către Legnica.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut