Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a anunțat crearea unui centru de transport și logistică în Pechatniki. Acesta va asigura livrarea mărfurilor necesare către uzina de automobile Moskvich, care intenționează să reia asamblarea mașinilor la sfârșitul acestui an.

Centrul va cuprinde o o platformă multifuncțională pentru mărfuri grele, precum și un complex de depozite. După deschidere, sarcina principală a acestuia va fi aprovizionarea Moskvich. La capacitate maximă, centrul va putea procesa până la 5,6 milioane de tone de marfă pe an pentru diverse întreprinderi din Moscova, inclusiv Moskvich. Vor fi create aproximativ 1.500 de locuri de muncă. „Vom încheia un acord cu Căile Ferate Ruse, Uzina de Automobile din Moscova și Kamaz privind crearea unui nou centru de transport și logistică – Portul de Sud – în Pechatniki. În următorii ani, intenționăm să dezvoltăm și centrele de transport și logistică existente – Khovrino și Kuntsevo”, a scris primarul Moscovei pe canalul său Telegram, citat de Retail.ru. După lansarea centrului de distribuţie în capitala rusă, se va forma un întreg cadru de transport de marfă, iar distribuția uniformă a mărfurilor în centrele de transport și logistică va îmbunătăți traficul în oraș. Camioanele grele cu containere nu vor trebui să meargă pe străzile Moscovei. În același timp, fiabilitatea logisticii mărfurilor va crește, iar stabilitatea activității întreprinderilor pe piața de consum și industrie se va menţine, potrivit primarului capitalei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut