Centrul de transport de containere goale din portul Shanghai din Asia de Nord-Est a început oficial operațiunile în portul Shanghai, cel mai aglomerat port de containere din lume. Noua unitate de containere acoperă o suprafață de 450.000 m2 și are o capacitate anuală de manipulare de 3 milioane TEU.

„Noul centru ne va ajuta să aplicăm un management digital și inteligent pentru a promova comunicațiile între porturi și întreprinderile de transport maritim, astfel încât să oferim servicii de containere goale pentru operatorii de transport maritim, precum și pentru clienții din Asia de Nord-Est, de-a lungul regiunii deltei fluviului Yangtze și în zonele de-a lungul râului Yangtze”, a comentat Gu Jinshan, președintele Shanghai International Port Group (SIPG), unicul operator al terminalelor publice din portul Shanghai.

Centrul a fost dezvoltat în comun de SIPG și patru mari linii de containere, Maersk, CMA CGM, MSC și Evergreen.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare