Problema imigranților ilegali este încă de actualitate în industria transporturilor, lucru demonstrat şi pe 30 decembrie 2022, când s-a produs un accident mortal în portul Hoek van Holland.

Incidentul a avut loc vineri seara, chiar înaintea unei curse din Olanda către Marea Britanie. Un imigrant ilegal a căzut de pe unul dintre camioanele care urcau feribot, ascunzându-se probabil pe acoperiș pentru a traversa Canalul Mânecii. Nu s-au făcut publice alte detalii cu privire la identitatea persoanei, dar se știe că, potrivit 40ton.net, căderea i-a fost fatală.

Acesta nu a fost singurul caz de imigrație ilegală descoperit în seara de 30 decembrie în portul Hoek van Holland. Poliția locală a mai găsit un bărbat care se ascundea în remorca unui alt camion, însă acesta a fost scos din vehicul înainte de a urca pe feribot.

Comunicatul poliției nu menționează nicio consecință juridică pentru șoferii sau transportatorii implicaţi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare