Potrivit unui mesaj al Serviciului de Stat al Ucrainei pentru Siguranța Transporturilor („Ukrtransbezopasnost”) postat pe Facebook, o anchetă preliminară este în curs de desfășurare asupra unuia dintre foștii angajați ai administrației interregionale Podolsk. Se știe că un oficial negocia ilegal permise pentru transportul internațional de mărfuri.

Potrivit departamentului de investigații al SBU din regiunea Vinnitsa, în timp ce lucra la Ukrtrans Security, inspectorul corupt a vândut astfel de autorizaţii anumitor antreprenori, primind beneficii ilegale pentru aceasta.

După deschiderea dosarului penal, funcționarul a fost imediat eliberat din funcţie. Totuși, acest lucru nu l-a împiedicat pe acesta să mai efectueze şi în continuare astfel de tranzacții ilegale. Pentru a-și continua activitățile din spatele legii, ex-oficialul a sustras formulare goale și sigiliul Oficiului din punctul de autorizare și le-a folosit cu succes.

Ancheta este în prezent în derulare. Noua echipă Ukrtransbezpeky are toleranță zero față de orice manifestare de corupție și va sprijini ancheta în orice mod posibil.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare