Dezvoltatorul și administratorul de spații industriale și logistice, CTP, anunță un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, singurul parc industrial din România cu un terminal cargo aerian. Inatech Packaging, distribuitor de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, a închiriat o suprafață de aproximativ 2.300 m2 de spații de depozitare și birouri.

Cristian Bădescu a lansat în 2010 conceptul „Complete Packaging Provider” prin intermediul companiei Inatech Packaging și a magazinului online www.inatech-shop.ro. În timp, a adăugat branduri ca Isoteckline și Ifoam Ag. Cu o creștere exponențială de la an la an, în 2022 a trecut deja de pragul a 6,5 milioane de euro. „Inatech Packaging intră într-o nouă etapă de dezvoltare, astfel încât relocarea într-un parc industrial premium, precum CTPark Oradea Cargo Terminal, a fost un pas natural, pentru care avem planificate investiții de peste 150.000 de euro. Din Oradea acoperim zona de vest a țării, iar recent am câștigat clienți în Ungaria si Austria. Livrăm în maxium 48 h oriunde în țară pentru jucători din diverse industrii: producători de componente auto, de componente electronice, producători de mobilier, dar acoperim și zona de e-commerce”, a declarat Cristian Bădescu, fondatorul Inatech Packaging.

Inatech Packaging furnizează o gamă variată de ambalaje pentru protecție, cu livrare rapidă din stoc, având o echipă de peste 50 de angajați și o capacitate de aproximativ 200.000 de tone de marfă livrată anual. „Ne bucurăm să anunțăm un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal. Inatech Packaging dovedește că Oradea poate fi hub regional și pentru piețe precum Ungaria și nu numai”, a declarat Oana Tănase, Asset Manager în cadrul CTP.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Dunwell Industrial Brokerage. „Cu Inatech Packaging am ținut legătura de-a lungul anilor și ne-am bucurat când au venit cu această cerere către noi, știind că proiectul CTP de la Oradea li se va potrivi foarte bine. Ne bucurăm că suntem parte a acestui proiect și că, încă o dată, am reușit să oferim cea mai bună soluție de depozitare celor de la Inatech”, au afirmat reprezentanții Dunwell Industrial Brokerage.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut