Guvernul belgian a modificat valorile și criteriile de stabilire a salariului minim orar pe care companiile străine de transport rutier de marfă trebuie să-l plătească șoferilor lor în timp ce desfășoară activități de cabotaj terestru pe teritoriul belgian, relatează Trasporto Europa.

Procedura este destul de greoaie, deoarece pentru stabilirea salariului minim, transportatorii trebuie să completeze un chestionar online pe website-ul www.functions14003.be, care cuprinde foarte multe variabile, precum categoria permisului de conducere, cine decide itinerariul, cine planifică activităţile, implicarea în activitățile de încărcare şi descărcare, nivelul de cunoștințe tehnice sau juridice suplimentare necesar, abilitățile în operarea utilajelor (cum ar fi stivuitoarele sau transpaleţii) sau numărul de livrări pe zi.

În aceste condiţii, noile valori pot varia de la 13,85 euro/oră la 14,669 euro pe oră.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare