Evenimentele din ultimii ani legate de pandemie și războiul din Ucraina au impulsionat dezvoltarea transportului aerian din ţara noastră. Acest lucru s-a văzut cel mai bine în dezvoltarea aeroportului Otopeni, unde activitatea de cargo a crescut cu circa 50%. Operatorii cargo tradiționali din zonă şi-au consolidat operațiunile, iar pentru noii veniți a apărut acum oportunitatea de a fi prezenți în peisajul cargo aerian.

În acest context, a fost livrată prima fază a proiectului  Cargo Air Terminal (CAT) Otopeni, proiect situat în zona cargo a Aeroportului Henri Coandă.

Odată finalizat, în septembrie 2024, va oferi 5.800 metri pătrați de spaţii de depozitare și 1.300 metri pătrați de birouri pe un teren de 15.000 metri pătrați.

Proiectul este oferit spre achiziţie de către GS Capital Advisor, agenție imobiliară cu experienţă de peste 15 ani în tranzacții din sectorul imobiliar industrial.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut