Luni, 17 aprilie, din cauza lucrărilor de renovare efectuate la drumul principal nr. 13 din Slovacia, punctul de trecere a frontierei Vámosszabadi  Medvedov va fi închis camioanelor cu un MTMA de peste 3,5 tone.

Mașinile de pasageri și autobuzele vor avea voie să treacă granița, dar traficul HGV va fi deviat către Komárom de-a lungul drumului principal nr. 14 din Ungaria, potrivit Trafficban.com.

Camioanele care intră pe partea maghiară a frontierei vor putea folosi următoarea rută de deviere: drumul nr. 14 -> drumul nr. 813 -> autostrada M19 -> autostrada M1 -> drumul nr. 13. Traseul de deviere va fi marcat cu semne galbene. Camioanele pot folosi tronsonul de drum nr. 14 de la intersecția cu drumul nr. 813 până la granița de la Vámosszabadi numai atunci când punctul de destinație este situat în această zonă.

Mkfe.hu a publicat harta traseelor ocolitoare AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut