Un radar a fost instalat pe o autostradă de lângă oraşul francez Grenoble de mai bine de zece zile şi de atunci plouă cu amenzi, potrivit Ledauphine.com. Iar asta se întâmplă pe un segment de drum pe care niciun semn nu indică limita de viteză.

În Noyarey, pe drumul RD1532, la Pras Paris (sensul giratoriu care leagă orașul de Sassenage sau Saint-Égrève), un radar mobil a fost instalat de mai bine de zece zile. În acest timp, zeci de șoferi au primit amenzi pentru că pur și simplu nu știau cât de repede trebuie să circule pe acest tronson de drum care nu este clasificat ca drum municipal sau departamental. Șoferii au contactat presa locală, iar reprezentanţii acesteia au contactat prefectura pentru a afla ce să facă în această situație și când va fi instalat un indicator pe șosea. Între timp, radarul a suferit deja două degradări până acum pentru că a generat multă furie şi un sentiment de nedreptate.

În final, conform informațiilor primite, viteza în această secțiune nu trebuie să depășească 80 km/h.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare