Marți, 20 februarie, dimineața, un transportator polonez a raportat poliției despre un șofer beat al unui camion al companiei care era parcat în Ottendorf-Okrilla (Germania). Ajunși la locul indicat, poliţiştii au fost surprinși de justificarea şoferului privind consumul de alcool peste măsură, după cum se arată într-un comunicat de presă al Departamentului de Poliție Görlitz (statul federal Saxonia), citat de Logist.Today.

Polițiștii care au ajuns în parcarea din Ottendorf-Okrilla l-au găsit pe șoferul polonez în vârstă de 52 de ani cu mai mult de 2 ppm de alcool în sânge. Cu toate acestea, șoferul camionului le-a spus oamenilor legii că nu avea de gând să se urce la volan, ci dimpotrivă, s-a îmbătat ca să nu mai poată continua cursa, pentru că este în grevă.

Motivul protestului este aparent o dispută salarială cu șeful. Nu este clar cât timp a plănuit şoferul să rămână în parcare, a mai spus poliția.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut