Un şofer turc care efectua o cursă între Norvegia şi Turcia a fost oprit în zona Opole, în sud-vestul Poloniei, de către poliția locală. Din inspecția tahografului său a reieşit că acesta se grăbea foarte mult, deoarece din momentul încărcării până la verificarea din trafic șoferul camionului condusese șaizeci de ore, cu o oprire doar pentru cele șapte ore petrecute pe feribot, cu un vârf de optsprezece ore de conducere din 24 de ore și opt ore de conducere consecutive fără vreo oprire. El le-a explicat agenților că se grăbea pentru a nu întârzia la o petrecere de familie.

În urma controlului, şoferul turc nu numai că va lipsi de la petrecere, fiind obligat să-și recupereze perioadele de odihnă, ci s-a văzut nevoit şi să achite o amendă de 483 de euro. De asemenea, compania de transport pentru care lucrează acesta a fost amendată cu 2.400 de euro.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut