Un şofer turc care efectua o cursă între Norvegia şi Turcia a fost oprit în zona Opole, în sud-vestul Poloniei, de către poliția locală. Din inspecția tahografului său a reieşit că acesta se grăbea foarte mult, deoarece din momentul încărcării până la verificarea din trafic șoferul camionului condusese șaizeci de ore, cu o oprire doar pentru cele șapte ore petrecute pe feribot, cu un vârf de optsprezece ore de conducere din 24 de ore și opt ore de conducere consecutive fără vreo oprire. El le-a explicat agenților că se grăbea pentru a nu întârzia la o petrecere de familie.

În urma controlului, şoferul turc nu numai că va lipsi de la petrecere, fiind obligat să-și recupereze perioadele de odihnă, ci s-a văzut nevoit şi să achite o amendă de 483 de euro. De asemenea, compania de transport pentru care lucrează acesta a fost amendată cu 2.400 de euro.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare