De vineri, 24 iunie, noi restricții au intrat în vigoare la benzinăriile din Ungaria, potrivit Vezess.hu. Cele mai multe staţii permit alimentarea cu 50 de litri la preţul plafonat, dar sunt locuri unde este permisă alimentarea la acest preţ doar a 20 de litri.

De vineri, maxim 50 de litri din carburanții oferiţi la prețul oficial (480 HUF/litru, echivalent cu 1,2 euro/litru) pot fi realimentați la benzinăriile Mol din Ungaria, în loc de cei 100 de litri permişi anterior.

În urma anunțului Mol, şi OMV a modificat cantitatea de combustibil care poate fi alimentată la pompele companiei petroliere austriece la maximum 50 de litri o dată, cu excepția carburanților premium. Alimentarea suplimentară în canistre este permisă, însă la preţul pieţei.

Lukoil a introdus reguli și mai stricte, a aflat Telex de la Normbenz Magyarország Kft., care operează 79 de stații de alimentare Lukoil în Ungaria. Compania a spus că se pot alimenta până la 20 de litri pe puțuri de sondă de joasă presiune. În același timp, camioanele pot fi alimentate cu 150 de litri de combustibil per tranzacție pe capete de sondă de înaltă performanță.

La Lukoil este restricționată și realimentarea în canistre și alte recipiente, la maxim 10 litri, care pot fi cumpărați doar la prețurile pieței. Acesta este și cazul benzinăriilor Mol, dar nu există nicio restricție cantitativă pentru o astfel de realimentare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare