UPS anunță numirea lui Kim Ruymbeke în funcția de președinte pentru Europa de Est, prima femeie din istoria companiei în această funcție. În noul rol, aceasta va fi responsabilă de operațiunile de coletărie pe unele dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din Europa, răspunzând cerințelor tot mai mari din e-commerce și contribuind la conectarea mai bună a regiunii la piețele cheie de export din Europa și din întreaga lume.

„Dezvoltarea comerțului global este esențială. Europa de Est deține o forță de muncă bine calificată și mai multe industrii în creștere continuă. Sunt mândră să conduc o echipă care se concentrează pe creșterea activităților de import și export pentru companiile din această regiune, atât în prezent, cât și în anii următori”, a declarat Kim Ruymbeke.

Ruymbeke și-a început cariera la UPS Belgia în 2003 în departamentul financiar, avansând constant și obținând roluri de conducere – inclusiv la sediul central al Europe Region din Bruxelles și la sediul global din Atlanta. Din funcția de vicepreședinte finanțe și contabilitate pentru Europa, deținută anterior numirii, Ruymbeke a coordonat punerea în aplicare a strategiei europene de analiză și planificare financiară pentru Europa. „Vedem un mare potențial în România și investim continuu în portofoliul de servicii, rețea și infrastructură din regiune. Există oportunități pentru IMM din România, iar prin conectarea companiilor românești la rețeaua noastră logistică inteligentă globală, le sprijinim deschiderea către lume”, a declarat aceasta referitor la potențialul României și al regiunii.

UPS a intrat în România în 1990, iar în prezent oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală UPS din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara.

În UPS, 46% dintre membrii consiliului de administrație sunt femei. De asemenea, femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare