UPS anunță finalizarea achiziției Bomi Group, furnizor multinațional de servicii logistice în domeniul medical. Odată cu această achiziție, UPS Healthcare, divizia medicală dedicată a UPS, va integra facilități cu temperatură controlată din 14 țări, precum și 3.000 de angajați cu competențe avansate în Europa și America Latină.

Compania va opera sub noul nume Bomi Group, o companie UPS. Marco Ruini, CEO Bomi Group, se va alătura echipei de conducere a UPS Healthcare. Clienții UPS Healthcare au acum acces la 216 facilități cu o suprafață totală de peste 1,58 de milioane de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP și GDP în 37 de țări și teritorii. „Împreună cu Bomi, UPS Healthcare va oferi soluții inovatoare și integrate clienților din Europa și America Latină. Noua echipă, alături de flota de vehicule și facilitățile ultramoderne ne vor permite să ne extindem rețeaua pan-europeană pentru lanțul frigorific și să oferim clienților noștri soluții logistice de ultimă generație în domeniul medical”, a declarat Kate Gutmann, vicepreședinte executiv și președinte al UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions.

Echipa UPS Healthcare a dezvoltat un plan de tranziție detaliat pentru a susține creșterea constantă a business-ului, conectând în același timp facilitățile pentru lanțul frigorific la principalele puncte de tranzit din Europa și America Latină. „Această achiziție va aduce noi servicii și sinergii în Europa și America Latină. Pe măsură ce înaintăm cu planul de tranziție, suntem pregătiți să punem în aplicare aceste servicii sincronizate”, a declarat Wes Wheeler, președintele UPS Healthcare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare