Daniela Constantinescu preia conducerea operațiunilor UPS din România, Ungaria, Grecia și Slovenia (HUGRROSI). Noul Country Manager va avea biroul la Budapesta și se va subordona lui Kim Ruymbeke, președinte pentru Europa de Est.

În noul rol, Daniela Constantinescu va fi responsabilă de operațiunile din patru țări care se numără între piețele de logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa. Acesteia îi revine misiunea de a se asigura că cerințele tot mai mari din e-commerce sunt îndeplinite, iar țările aflate în responsabilitatea sa sunt mai bine conectate la piețele cheie de export atât din Europa, cât și din întreaga lume. „De-a lungul carierei mele profesionale am acceptat multe provocări și roluri, atât în interiorul, cât și în afara UPS. Am muncit ghidându-mă după principiul «nemulțumirii constructive» și consider că nu am atins perfecțiunea în activitatea mea, a declarat Daniela Constantinescu, odată cu numirea în noua poziție. „Voi avea oportunitatea de a ajuta numeroase afaceri din aceste țări să valorifice potențialul comerțului global. Companiile mici și mijlocii, în special, vor avea acces la rețeaua noastră de logistică globală inteligentă, ceea ce le va ajuta să ajungă pe piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile în mod sustenabil.”

Cu peste 20 de ani de experiență în finanțe și contabilitate, Daniela Constantinescu s-a alăturat echipei UPS în 2007 în poziția de Director Financiar al sucursalei din România, iar ulterior a ocupat alte funcții de conducere. De asemenea, a fost responsabilă anterior și de operațiunile financiare ale companiei în Ungaria timp de un an și jumătate.

UPS desfășoară multiple activități prin care sprijină femeile aflate în funcții de conducere – de la campanii de sprijin pentru afacerile deținute de femei, până la investiții în parteneriate în cadrul comunităților și creșterea reprezentării femeilor în managementul companiilor. În prezent, 46% dintre membrii consiliului de administrație al UPS sunt femei, iar femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare