UPS Healthcare a anunțat extinderea serviciului UPS Premier și o nouă generație de produse. Portofoliul de servicii UPS Premier oferă acum un grad de flexibilitate pe trei niveluri pentru a răspunde nevoilor distincte venite din partea clienților din domeniul medical.

UPS Premier monitorizează permanent coletele, iar datorită vizibilității extinse fiecare expediție poate fi prioritizată. În plus, tehnologia cu senzori permite recuperarea în timp real a expedițiilor UPS Premier dacă apar întârzieri în rețea, abateri de la temperatură sau alte probleme.

UPS Premier Silver și Gold sunt de acum disponibile în principalele piețe la nivel global. Prin UPS Premier Platinum pot fi monitorizate temperatura, cantitatea de lumină și umiditatea pe parcursul întregului traseu al coletelor. UPS Premier Platinum va fi disponibil din această toamnă. „Extinderea UPS Premier și îmbunătățirile aduse acestui serviciu răspund nevoilor complexe ale clienților noștri din domenii precum cercetare, medical și farmaceutic din întreaga lume”, a declarat Kate Gutmann, EVP și Președinte International, Healthcare and Supply Chain Solutions. „Fie că vorbim despre un transfer eficient de produse medicale între țări, de menținerea unor temperaturi de până la -80 de grade sau de localizarea cu precizie a transporturilor critice, UPS Premier oferă vizibilitate, control, recuperare și fiabilitate fără precedent.”

Odată cu extinderea geografică, acest serviciu specializat conectează principalele coridoare comerciale la nivel global. Clienții beneficiază, astfel, de operațiuni de brokeraj vamal mai eficiente, de monitorizări de mediu și de o mai mare vizibilitate pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă liderii mondiali în servicii de logistică medicală. „Vizibilitatea și trasabilitatea sunt esențiale în procesul de prioritizare a produselor medicale vitale pe care clienții le expediază”, a declarat Wes Wheeler, președinte UPS Healthcare.

Inovațiile în produse biologice, produse farmaceutice de specialitate și din medicina personalizată genetic pentru nevoile fiecărui pacient în parte generează o cerere semnificativă de servicii logistice de precizie, necesare pentru produsele critice, sensibile la factori precum timpul de livrare și temperatură.

Piața globală a medicamentelor biologice terapeutice va crește de la 285,5 miliarde de dolari în 2020, la 421,8 miliarde de dolari până în 2025.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare