USER anunţă organizarea unui eveniment anual – „Romanian Freight Forwarder’s Day” – care să reunească toate companiile de expediții și logistică din țară, furnizorii acestei industrii, mediul de afaceri, mediul academic și revistele de specialitate. Așadar, USER lansează acum invitaţia la prima ediție a evenimentului, ce va avea loc în data de 23 mai 2024, la Camera de Comerț și Industrie a României, prilej cu care va aduce în fața participanţilor perspectiva expeditorului român de marfă, a uniunii ce luptă pentru interesele acestuia, dar și a celorlalți jucători importanți din industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă.

De ce să participați la Ediția I a acestui eveniment?

  • Este deja clar faptul că 2024 a venit cu o serie de noi încercări, dar și posibilități pentru industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă. În contextul provocărilor, atât globale, cât și naționale, precum și al vremurilor incerte, este esențial pentru casele de expediții să se unească și să se pregătească în consecință.
  • Este important să se discute deschis despre toate problemele cu care se confruntă industria sau care se întrevăd într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, găsind împreună soluții. Felul în care companiile de expediții vor fi deschise la dialog și se vor adapta, va determina reziliența acestora în fața pieței.
  • Este esențial ca expeditorii să îşi facă auzită vocea în fața autorităților naționale și internaționale, în fața partenerilor subcontractanți, precum și în fața clienților, subliniind rolul caselor de expediții de „arhitect al transporturilor”, nu de simplu intermediar care încasează un comision.
  • Este plăcut și de folos interacţiunea şi crearea punților de colaborare şi de sprijin.

Imaginea de ansamblu și concluziile vor fi conturate cu sprijinul unor speakeri de excepție din domeniul transporturilor, expedițiilor și logisticii, precum și din diverse domenii adiacente. Dar, microfonul poate aparține și participanţilor, în cadrul panelurilor organizate pe teme de actualitate.

Mai multe detalii privind evenimentul şi condiţiile de participare sunt disponibile AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut