Furnizorul de servicii de mobilitate UTA Edenred și-a extins rețeaua europeană de puncte de acceptare pentru carburant în Republica Irlanda și în Irlanda de Nord. Clienții pot accesa acum aproximativ 370 de stații Circle K în Republica Irlanda și 60 de stații în Irlanda de Nord de unde pot achiziționa carburant, lubrifianți și servicii de spălare a vehiculelor.

Lukas Schneider, Director Comercial EMEA la UTA Edenred, declară: „Adăugarea a aproximativ 430 de stații Circle K în Republica Irlanda și în Irlanda de Nord este o etapă importantă pentru noi și clienții noștri – mai ales că, odată cu Irlanda de Nord, am adăugat o nouă regiune rețelei noastre europene.”

Încă din 2007, UTA Edenred are stațiile Circle K în rețeaua sa de acceptare din Scandinavia, Țările Baltice și Polonia. Circle K, parte a grupului de companii canadiene Alimentation Couche Tard, este cel mai mare

operator de stații de alimentare și comerciant cu amănuntul din Irlanda, cu peste 400 de locații în Republica Irlanda și în Irlanda de Nord. Circle K operează magazine și restaurante la stațiile sale care oferă băuturi, gustări și mâncare la pachet. În plus, compania menține un program de sustenabilitate prin care se angajează să respecte practicile de business responsabile, ecologice și prietenoase cu mediul.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut