Furnizorul de servicii de mobilitate UTA Edenred se asociază cu ChargePoint, un important furnizor de rețele de încărcare pentru vehicule electrice (EV), pentru a permite clienților de servicii de mobilitate UTA Edenred să acceseze peste 240.000 de puncte publice de încărcare din 32 de țări europene.

Oferta de mobilitate electrică va fi disponibilă clienților UTA Edenred în al doilea trimestru al anului 2022. Ca parte a strategiei sale multi-energetice, UTA Edenred oferă acum clienților săi acces la combustibili convenționali și alternativi, cum ar fi biodieselul, GNL și GNC, precum și la sesiunile de încărcare electrică. Pentru ca şoferii să localizeze stațiile de încărcare, va fi disponibilă o aplicație dedicată. „Vrem să le oferim clienților noștri cea mai bună rețea de acceptare posibilă, indiferent de sursa de energie pe care o folosesc. Parteneriatul cu ChargePoint simplifică mobilitatea clienților noștri, oferindu-le o soluție convenabilă pentru servicii multi-energetice de la UTA Edenred ca furnizor unic”, a spus Carsten Bettermann, CEO UTA Edenred.

Dincolo de furnizarea de energie, mediile de acceptare UTA acoperă și procesarea taxelor în numeroase țări europene, iar UTA Plus Services oferă acces la servicii suplimentare, cum ar pentru repararea și curățarea vehiculelor. „Parteneriatul cu UTA Edenred este esențial pentru a oferi flotelor infrastructura de alimentare cu combustibil și accesul de care au nevoie, ceea ce face ca trecerea la mobilitatea electrică să fie rentabilă și ușoară”, a completat André ten Bloemendal, vicepreședinte senior ChargePoint Europa.

Noua soluție integrată de mobilitate a UTA Edenred le oferă administratorilor de flote o imagine de ansamblu asupra profilurilor de utilizare a vehiculelor lor electrice, hibride și convenționale, prin raportare detaliată. Prezentarea generală a acestor informații le permite operatorilor de flote mixte să obțină rapoarte mai precise și să urmărească mai atent amprenta de carbon a flotei lor.

Datorită soluției UTA Edenred, clienții primesc o factură integrată pentru consumul lor de multi-energie și astfel au acces la toate cheltuielile în mod transparent într-un singur loc, ceea ce reduce semnificativ efortul administrativ și economisește din timpul și munca managerilor de flote.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare