Furnizorul de servicii de mobilitate UTA Edenred a încheiat un parteneriat cu JET Tankstellen Austria GmbH. Prin această asociere, numărul de puncte de acceptare din rețeaua UTA Edenred din Austria crește de la 1.640 la aproximativ 1.800 de stații de alimentare. Clienții UTA Edenred pot folosi acum cardurile UTA la stațiile JET pentru a cumpăra benzină și motorină, dar și accesorii și lubrifianți, iar în plus își pot spăla și mașina.

Lukas Schneider, Director pentru Parteneriate la UTA Edenred, declară: „Suntem încântați să facem parte din rețeaua JET. Această asociere conduce nu doar la extinderea rețelei noastre de parteneri din Austria, ci și a ofertei noastre la nivel național pentru parcurile auto.”

JET Tankstellen Austria GmbH, parte a grupului energetic american Phillips66, operează 160 de stații de alimentare JET în Austria, peste 140 dintre acestea având la bază conceptul stop & shop al BILLA. Stațiile JET sunt cunoscute pentru gama de carburanți, magazine și servicii la prețuri competitive, cum ar fi cel de spălare a mașinii.

JET este singurul furnizor de carburanți din Austria care permite decontarea carburantului în magazin, dar și direct la pompă. Procesarea directă la pompă nu doar că duce la economie de timp, ci presupune și o reducere de 0,5 eurocenți per litru de carburant – un beneficiu valabil pentru toți clienții UTA Edenred. Clienții UTA Edenred au parte și de un abonament de spălare a vehiculului special pentru segmentul de clienți privați ai JET, în cadrul căruia fiecare a opta spălare este gratuită. „Cooperarea cu UTA Edenred ne permite să explorăm domeniul cardurilor de carburant, să accesăm noi segmente de clienți, să creștem volumul și numărul de clienți din locațiile noastre existente”, spune Gerhard Entholzer, Manager Carduri la JET Tankstellen Austria.

Odată cu această extindere, rețeaua UTA Edenred cuprinde acum mai mult de 79.000 de puncte de acceptare în 40 de țări din Europa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut