Pentru tranzacții sigure, simple și rapide, UTA Edenred a introdus  cardul digital pentru combustibil UTA EasyFuel. Cu ajutorul aplicației UTA EasyFuel, șoferii pot procesa tranzacțiile de combustibil direct la pompă, în timp real și în conformitate cu legile privind protecția datelor.

Utilizarea cardului digital pentru combustibil nu numai că elimină nevoia de a sta la coadă la casă, dar previne și frauda (în special furtul și utilizarea necorespunzătoare a datelor cardului) și le va oferi managerilor de parcuri auto un control mai strict asupra cantității de combustibil alimentată. Noua soluție încorporează tehnologia CarPay-Diem.

Inițial, UTA EasyFuel va fi disponibil în regiunea DACH – printr-una dintre cele mai mari rețele de acceptare a plăților mobile din regiune – până la sfârșitul primei jumătăți din 2022. Apoi, va fi extins treptat în alte țări europene până la sfârșitul anului. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS, Android și Huawei și poate fi descărcată gratuit din app store-ul telefonului mobil. „Prin digitalizarea cardurilor pentru combustibil, creștem viteza și securitatea tranzacțiilor. Pentru clienți, acest lucru înseamnă o experiență de alimentare mai sigură, mai rapidă și mai simplă. CarPay-Diem este partenerul ideal pentru implementarea procesării plăților mobile”, declară Carsten Bettermann, CEO UTA Edenred.

Frederic Stiernon și Alain Tayenne, fondatorii CarPay-Diem, au adăugat: „Ca unul dintre cei mai importanți și renumiți furnizori de carduri de combustibil din Europa, UTA Edenred este partenerul ideal pentru serviciile noastre. Suntem nerăbdători să implementăm acest proiect comun.”

Prin trecerea de la cardurile fizice la un serviciu complet digital, UTA Edenred duce achiziția de combustibil în era digitală. Chiar înainte de pandemie, clienții cereau procesarea contactless a plăților pentru combustibil la pompe, astfel încât să nu fie nevoiți să stea la coadă la casă. Acum, nu doar clienții UTA Edenred beneficiază de procesarea mai rapidă și de securitatea îmbunătățită, ci și partenerii UTA de acceptare a plăților.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare