Furnizorul de servicii de mobilitate UTA Edenred permite acum clienților săi să achite taxele de drum în Serbia prin intermediul sistemului de colectare electronică a taxelor de drum (ETC), folosind un dispozitiv de bord (OBU) ENP (Elektronska Naplata Puta).

Pentru a obține un dispozitiv de bord ENP, clienții UTA Edenred trebuie să prezinte cardul UTA la anumite puncte de vânzare ale Putevi Srbije, operatorul național sârb care colectează taxele de drum. Nu este necesară o comandă sau o înregistrare prealabilă.

Procedura de plată a taxelor din Serbia presupune decontare post-pay. Serviciul de taxare sârbesc include clasele de vehicule 2, 3 și 4. Cu ajutorul acestuia, UTA Edenred facilitează utilizarea de către clienți a rețelei de drumuri cu taxă din Serbia, cu o lungime totală de 937 km.

Olaf Schneider, director al departamentului Taxe de drum și Servicii comerciale la UTA Edenred, a declarat: „Portofoliul de soluții de taxare este un diferențiator cheie pentru clienții din domeniul transportului internațional și logisticii. Adăugarea Serbiei, o importantă piață de destinație și de tranzit, simplifică și mai mult mobilitatea paneuropeană pentru aceștia.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut