Peste 400.000 de conexiuni la internet au fost realizate de pasageri în autobuzele convenţionale și autobuzele electrice din reţeaua de transport de stat din Moscova, Mosgortrans. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil pe rutele de autobuz Magistral.

Conexiunea este realizată în mod inteligent, ceea ce înseamnă că atunci când o persoană se conectează pentru prima dată, rețeaua își amintește datele de contact și nu le mai solicită şi data următoare. Iar astfel, accesul la internet este mai rapid și mai convenabil.

„În 2021, pasagerii autobuzelor și autobuzelor electrice ale rutelor Magistral au realizat peste 400.000 de conexiuni la Wi-Fi gratuit. În acest timp, volumul de utilizare a internetului în transportul urban de suprafață a crescut cu 20%. Vom continua să dezvoltăm această direcție, astfel încât călătoriile să fie și mai confortabile și mai accesibile pentru toată lumea”, a spus Maxim Liksutov, viceprimarul Moscovei, responsabil pentru transport.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut