Aplicaţia 24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul de transport rutier, oferind utilizatorilor posibilitatea plăţii biletelor de călătorie oferite de compania Bileteria, principalul agregator al operatorilor privați de transport rutier din România.

Serviciul vine în completarea gamei de parteneriate pe care 24pay le are în domeniul mobilităţii. De acum, utilizatorii aplicaţiei pot achiziționa simplu şi rapid biletele oferite de operatorii privați pentru numeroase trasee interne și internaționale, inclusiv pentru transferurile către/dinspre aeroport, în principalele oraşe ale ţării şi, mai nou, pentru curse fluviale.

Achiziția biletelor de călătorie se face în doar câțiva pași. Apoi, în cazul în care utilizatorul dorește să renunțe la călătorie, există posibilitatea de anulare a biletului (intervalul în care se poate anula biletul variază în funcție de operatorul care efectuează cursa). Plățile procesate prin 24pay sunt securizate, iar achiziția biletelor de călătorie nu implică niciun comision.

„Încă de la început, promisiunea făcută de 24pay a fost aceea de a oferi servicii tot mai diverse utilizatorilor săi, indiferent de profilul şi nevoile acestora. Iar segmentul Transport este şi va rămane unul strategic în planurile noastre de dezvoltare. Ne-am lansat ca o aplicaţie dedicată transportului public, fiind prezenţi cu serviciul de achiziţie titluri transport în 20 de oraşe şi planurile de extindere sunt ambiţioase; am accesat zona transport feroviar şi, încă de la lansarea proiectului, achiziţia biletelor de tren prin 24pay s-a dovedit un succes; am extins zona prin lansarea serviciului de plată bilete avion şi am anunţat anul trecut două alte servicii conexe transportului, RCA şi Rovinieta. Acum, prin parteneriatul cu Bileteria, le dăm utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra şi bilete oferite de numeroşi operatori privați, indiferent că vorbim de trasee interne, internaționale sau bilete pentru transfer aeroport”, a declarat Utku Ogrendil, CEO 24pay şi PayPoint România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut