Van Moer Logistics construiește o nouă instalație de umplere certificată BREEAM și un depozit ADR în Zwijndrecht, Belgia, cu o capacitate anuală de 100.000 de tone.

Noul complex de 7.500 m2 va fi integrat în actualul sit Seveso al Van Moer Logistics. Noile linii de umplere complet automate vor reambala în principal mărfurile din containerele-cisternă în butoaie sau IBC-uri. Instalația de umplere a fost dezvoltată având în vedere cele mai înalte standarde de siguranță și de mediu. Aceasta va manipula substanțe chimice periculoase, nepericuloase și puternic mirositoare.

Lucrările vor începe la începutul lunii august, iar implementarea instalației de umplere va fi demarată în ianuarie 2023. Întregul complex va fi finalizat în aprilie 2023, pentru a extinde în continuare activitățile de depozitare adiacente.

Compania de inginerie Arcade este responsabilă pentru proiectarea logistică și studiul de stabilitate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare