Van Moer Logistics a finalizat achiziția Broekman Logistics Belgium Antwerp (BLBA), companie care oferă soluții logistice integrate pentru industria chimică în vrac, cum ar fi transferul lichidelor din cisterne la bidoane și IBC-uri și reambalarea solidelor (pulberi și granule).

BLBA are patru locații cu un total de 106.000 m2 de spațiu de depozitare, combinat pentru mărfuri periculoase și nepericuloase, cu o capacitate de depozitare pentru 680 de containere cisternă ISO. BLBA are 130 de angajați și a realizat o cifră de afaceri de 33 de milioane de euro în 2021.

Achiziția se încadrează în strategia Van Moer Logistics de a-și extinde și mai mult oferta pentru sectorul chimic. Jo Van Moer, fondator și CEO, Van Moer Logistics, a declarat: „Odată cu achiziţia BLBA, gestionăm acum o linie de umplere suplimentară și o capacitate suplimentară de depozitare atât pentru mărfuri periculoase, cât și nepericuloase.”

Pe lângă capacitatea extinsă de depozitare, furnizorul de servicii logistice poate oferi acum întregul lanț de aprovizionare pentru containere cisternă. Transportul, depozitarea, încălzirea, umplerea, curățarea, verificarea și repararea containerelor cisternă pot fi acum asigurate în interior și pe ambele maluri.

Această integrare verticală unică oferă, de asemenea, o optimizare suplimentară a proceselor interne ale Van Moer Logistics. Toate fluxurile actuale vor fi analizate și ajustate acolo unde este posibil. În acest fel, furnizorul de servicii va lupta, de asemenea, în mod activ cu kilometrii inutili și costurile tunelurilor și, astfel, va obține și un beneficiu mare privind mediul.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare