Deşi există în mod frecvent lipsuri în industrie – de componente pentru producție, mașini finite sau șoferi de camioane – ritmul vânzărilor de camioane rămâne ridicat. Mai mult, anul de vânzări 2021 se pregătește pentru un adevărat record.

Datele Asociației Poloneze a Industriei Auto, care acoperă primele 11 luni ale anului, arată că în Polonia au fost înmatriculate 30.143 de camioane noi cu MTMA de peste 3,5 tone. Se pare că toate cele 12 luni vor fi aproape de aproximativ 32.000-33.000 de unităţi, ceea ce ar fi cel mai bun rezultat care s-a înregistrat până acum în Polonia.

Informațiile de mai sus au fost incluse și în statisticile Inspectoratului General de Transport Rutier din Polonia privind licențele pentru transport internațional. Printre altele, în ultimul an, numărul dezabonărilor în vederea trecerii la Euro 6 a crescut cu 21,4%. În prezent, camioanele Euro 6 reprezintă 63,3% din întreaga flotă poloneză pentru transportul internațional, în timp ce numărul vehiculelor Euro 5 este în mod clar în scădere.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut