În septembrie 2023, în Federația Rusă au fost vândute 36.231 de vehicule de pasageri și comerciale Lada, cu 8,7% mai mult decât în august, scrie RBC, citând datele AvtoVAZ.

În primele nouă luni ale anului, dealerii Lada au vândut 242.552 de mașini noi, cu 96% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut. În plus, în cursul lunii septembrie au fost vândute 7.301 de mașini Lada Vesta, iar de la începutul vânzărilor, 24.381 de Lada Vesta de nouă generație au fost vândute.

Producătorul continuă să mărească ritmul producției. În cel de-al treilea trimestru al anului, au fost produse peste 118.000 de mașini, cu 1,7 de ori mai mult decât volumele de producție din trimestrul al doilea. „Includerea companiei pe listele de sancțiuni nu are în prezent un impact semnificativ asupra activității, deși nu putem exclude apariția unor factori secundari asupra cărora AvtoVAZ nu are nicio influență – de exemplu, trecerea plăților externe sau regularitatea livrărilor de materiale sau subcomponente către furnizorii noștri direcți. Facem toate eforturile pentru a atenua aceste riscuri în domeniul nostru de competență”, a declarat Maxim Sokolov, președintele AvtoVAZ JSC.

Din septembrie 2023, toate cele trei linii de producție din Togliatti lucrează la viteză maximă de operare. Față de august, producția de mașini în septembrie a crescut cu 17% (de la 39.891, la 46.909 de unități). Volumul actual de producție acoperă cererea pieței și asigură un stoc în depozitele dealerilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut