Accentul pe durabilitatea mediului în sectorul logistic este în creștere. Pentru a anticipa nevoile companiilor în ceea ce privește impactul asupra mediului, Verona Sped, o companie specializată în transporturi naționale și internaționale de alimente și vinuri, a introdus un nou ambalaj 100% verde pe piața italiană.

Ambalajul are la bază un brevet american care face posibilă înlocuirea ambalajelor din polistiren și plastic cu kit-uri constând dintr-o cutie de carton impermeabilă, care conține un material pentru refrigerare.

Acestea sunt ambalaje inovatoare realizate special pentru a înlocui plasticul clasic din ambalaje cu cutii din material complet natural, 100% compostabil și reciclabil.

Acest nou material, capabil să garanteze lanțul de frig timp de peste 24 de ore, se potrivește perfect transportului de mărfuri extrem de delicate, precum cele din sectorul gastronomic și de vinuri.

Acest nou ambalaj a fost ales de compania Young Confagricoltura din Veneto pentru a-și exporta produsele în toată Italia și în întreaga lume într-un mod sigur și ecosustenabil.

Noul ambalaj a fost prezentat pentru prima dată pe 30 aprilie la sediul companiei Verona Sped din San Vito di Negrar. Massimiliano Raule, proprietar și fondator al companiei, a subliniat modul în care introducerea acestui nou ambalaj pe piața italiană poate oferi noi perspective în ceea ce privește sustenabilitatea mediului pentru multe companii, fiind un pas uriaș spre transformarea ecologică a întregului lanț logistic de aprovizionare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare