Dezvoltatorul VGP anunță achiziția unui nou teren lângă București și începerea dezvoltării noului său parc.

VGP Park București se dezvoltă pe un teren de circa 250.000 m2 și va avea o suprafață totală de închiriere potențială de aproximativ 120.000 m2, împărțită în 4 clădiri. Parcul oferă flexibilitate potențialilor chiriași în ceea ce privește aspectul și opțiunile de construire.

Situat în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură București, cu acces direct la ambele, parcul este situat ideal pentru a asigura accesul direct la centrul orașului, precum și conexiunea pentru distribuția în jurul Bucureștiului și la nord, prin A3, spre Ploiesti și Brasov. Amplasarea, pe lângă disponibilitatea forței de muncă din această parte a Bucureștiului, îl face ideal pentru companiile de logistică, e-commerce și retail.

Construcția primei clădiri, cu o suprafață de 28.000 m2, va începe în iunie 2021, cu livrare așteptată pentru decembrie 2021.

Cerere mare de spații logistice în București

Bucureștiul găzduiește aproape jumătate din stocul românesc de spațiu logistic modern A, estimat la aproximativ 5 milioane de m2 la sfârșitul lui 2020, fiind astfel piața primară pentru segmentul imobiliar industrial. „Suntem încântați că am achiziționat acest teren situat în apropierea capitalei și, astfel, să intrăm și pe piața din București. Schimbările tehnologice și dezvoltarea comerțului electronic continuă să factorii importanți pentru cererea de spații logistice cu standard ridicat. Experimentăm o cerere solidă de la potențialii chiriași”, a declarat Adrian Crizbasianu, Country Manager VGP România. 

VGP Park București va îndeplini și standardele soluțiilor de construcții durabile. Toate sălile vor fi supuse procesului de certificare BREEAM Very Good care evaluează soluțiile ecologice implementate, cum ar fi pregătirea acoperișurilor pentru panourile solare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare